Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έγιναν νονοί και εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους στη βάφτιση

11:25 22/12/2019 - Πηγή: People

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου το μωρό δύο καλών τους φίλων, της Έλενας και του Λευτέρη. Το όνομα αυτού Έκτορας και το διάσημο ζευγάρι το απόλαυσε όσο δεν πήγαινε σε αυτή την πρώτη του φορά.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Instagram, τους βλέπουμε να ετοιμάζονται να βάλουν το λάδι στο μωρό, ενώ μετά το τέλος της βάφτισης φωτογραφήθηκαν και ξεχωριστά με τον πρωταγωνιστή του μυστηρίου, αλλά και όλοι μαζί.

Αναμφίβολα η Χριστίνα και ο Σάκης εντυπωσίασαν με την παρουσία τους

τόσο στυλιστικά όσο και ως αύρα. Η Χριστίνα ήταν λιτή με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με έναν ώμο, ενώ ο Σάκης επέλεξε ένα σκουρό κεραμιδί κουστούμι. Πόζαραν, φωτογραφήθηκαν, ιδίως η Χριστίνα, χαμογέλασαν και γενικώς το καταχάρηκαν.

«Και κάπως έτσι γίναμε νονοί … στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα.

View this post on Instagram

Και κάπως έτσι γίναμε νονοί … στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας Dress by @vassia_kostara Hair @nikolaosxynogalas MakeUp @adamantia_katsampi

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Dec 21, 2019 at 2:07pm PST

«Έκτορα, σήμερα που σε βαφτίζουμε, εύχομαι να πάρεις όλα τα χαρίσματα του κόσμου και να μεγαλώσεις χαρούμενος».

View this post on Instagram

Έκτορα, σήμερα που σε βαφτίζουμε, σου εύχομαι να πάρεις όλα τα χαρίσματα του κόσμου, και να μεγαλώσεις χαρούμενος! #HappyGodfather #oNonos #Ektoras (Outfir by @takisgiannetos )

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Dec 21, 2019 at 12:44pm PST

Το βέβαιο είναι πως το μωράκι θα έχει σίγουρα δύο πολύ κουλ φίλους καθώς θα μεγαλώνει και θα έχει να ακούσει πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα