Η Έφη Θώδη είναι και πάλι εδώ – Περιγράφει τι συνέβη την εποχή που τα μέσα την παρουσίαζαν ως «τρελή»

00:10 19/10/2019 - Πηγή: People

Μέχρι τα πρώτα χρόνια αυτής της δεκαετίας η Έφη Θώδη ήταν πανταχού παρούσα. Την καλούσαν απ΄όλες τις εκπομπές, εκείνη δεχόταν και χαιρόταν τη δόξα και την πέρασή της. Αυτό σταμάτησε κάποια στιγμή απότομα. Και το απότομο τέλος προκάλεσε μια μεγάλη αντίθεση στη ζωή της.

Φτάνουμε τρία με τέσσερα χρόνια πριν, όταν γράφεται παντού πως η Έφη Θώδη «τρελάθηκε». Αυτό το ρήμα χρησιμοποιούσαν ή άφηναν να εννοηθεί πάρα πολλά μέσα τότε. Η Έφη Θώδη εξηγεί για πρώτη φορά μετά από εκείνη την περίοδο, τι πραγματικά είχε συμβεί.

«Με πίκραναν,

αλλά αφήνω την πίκρα πίσω μου και κρατάω μόνο τα καλά. Μετάνιωσα που έλεγα σε όλα ναι. Είχα πιο πολλή δουλειά πριν την τηλεόραση, ζημιά μου έκανε. Τότε με το θέμα με τη ΔΕΗ, τα κανάλια αμέσως να με βγάλουν σκάρτη.

Τα νεύρα μου είχαν όλα πειραχτεί και έγιναν όλα υπερβολικά για μένα. Εγώ συνήλθα αμέσως και πήγα και τραγούδησα. Ποιος άνθρωπος πάει και τραγουδάει αν δεν είναι καλά; Μπορεί ένας άνθρωπος – που έγραφαν ότι είμαι τρελή – να πάει να τραγουδήσει αν δεν είναι καλά; Με πείραξε που το έγραψαν, γιατί ποτέ δεν ήμουν τρελή».

Μετά τη συνέντευξή της, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και μίλησε με σκληρά λόγια για την τηλεόραση και την εκμετάλλευση της τηλεόρασης προς την Έφη Θώδη και κάθε άτομο σαν κι αυτή που ένιωθε όμορφα με το να βρίσκεται σε τόσες εκπομπές και να έχει αυτή τη ζήτηση.

«Επιτρέψτε μου λίγο γιατί είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Θεωρώ ότι η Έφη Θώδη είναι ένα θύμα της τηλεόρασης. Πολλές φορές η τηλεόραση εκμεταλλεύεται κάποιους ανθρώπους που πουλάνε, που δεν έχουν τη γερή βάση να ξέρουν ότι τους χρησιμοποιεί η τηλεόραση. Είχε μια καλή προαίρεση η γυναίκα αυτή και την φώναζαν όλες οι εκπομπές από όλα τα κανάλια και έκαναν πλάκα, για να μην το πω αλλιώς, πιο χοντρά, όπως το αισθάνομαι. Εμείς φτάσαμε τον άνθρωπο αυτόν στα όριά του. Πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να ρίξουμε και καμιά μούντζα και καμιά ροχάλα».


Keywords
Τυχαία Θέματα