Η αφοπλιστική αντίδραση της Ρενέ Ζελβέγκερ σε αυτούς που σχολίαζαν δίπλα της τις «πλαστικές της»

14:50 11/9/2019 - Πηγή: People

Έχουν περάσει πέντε χρόνια και η Ρενέ Ζελβέγκερ αρνείται πεισματικά ότι προέβη σε κάποια πλαστική στο πρόσωπό της. Η τότε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί είχε προκαλέσει πολλά σχόλια σχετικά με το πρόσωπό της, που η αλήθεια είναι ότι φαινόταν αλλιώτικο. Μάλιστα, είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα που συζητιόταν ακόμα και…στα μετρό.

Δεν κάναμε τυχαία αυτή τη μετάβαση. Η ίδια η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί τότε στο μετρό,

δίπλα σε ένα έναν άντρα και δύο γυναίκες που συζητούσαν για την ίδια και τις πλαστικές της.

Ρενέ Ζελβέγκερ αποκαλύπτει στο People: Ο λόγος που απείχε 6 χρόνια από την υποκριτική]

Όπως ανέφερε σε ένα podcast, ήταν σε έναν συρμό στο μετρό του Λονδίνου και άκουγε τη μία γυναίκα δίπλα της να λέει «Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Πώς μπορεί να κάνει επέμβαση στο πρόσωπό της και να φέρεται σαν να μην το ξέρουμε; Δε μοιάζει με τον εαυτό της και δεν μπορεί να το κάνει αυτό εκεί που πηγαίνει, να μη μοιάζει με τον εαυτό της, γιατί εμείς περιμένουμε να είναι ο εαυτός της».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Ρενέ Ζελβέγκερ σηκώνεται από τη θέση της για να κατέβει από τον συρμό, αφού φτάνει στη στάση της. Τότε γυρίζει και λέει στους τρεις «Α, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Λοιπόν, εδώ είναι η στάση μου». Οι τρεις τους δεν την κατάλαβαν στην αρχή, με τον άντρα να συνεχίζει να την αποκαλεί αφελή που θεώρησε ότι δεν θα την καταλάβουν. Τότε όμως γυρίζει να την κοιτάξει και καταλαβαίνει ότι είναι η Ρενέ Ζελβέγκερ.

[Ρενέ Ζελβέγκερ: Μιλά για πρώτη φορά για τις πλαστικές εγχειρήσεις]

«Ω, θεέ μου. Είσαι εσύ; Μα από κοντά φαίνεσαι σαν να είσαι εσύ». Η Ζελβέγκερ ένιωσε ικανοποίηση εκείνη τη στιγμή και του αποκρίθηκε «Ναι, είδες…Είναι παράξενο πώς λειτουργούν τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα