Γιώργος Λιάγκας: Πρεμιέρα για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ

13:07 11/9/2019 - Πηγή: People

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια εκπομπή που ήταν στις πολυαναμενόμενες της τηλεοπτικής σεζόν, λόγω των όσων συνέβησαν πέρσι με τον παρουσιαστή και τον ΑΝΤ1 και του παροπλισμού του. Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε τελικά σήμερα, νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό και είχε στο πλευρό του δυνατά τηλεοπτικά ονόματα.

Πρώτα απ΄όλα τη μπάλα του ναυαγού που είχε και στο trailer της εκπομπής. Από κει και πέρα, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Κατερίνα Γκαγκάκη και Κάλλια Ελευθερίου κάθονται μαζί του στο τραπέζι,

ενώ υπάρχει και η Κλεοπάτρα Πατλάκη που θα αναλάβει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε μια μορφή ίδια με τον Γιάννη Πουλόπουλο στη Φωλιά των ΚουΚου.

Από τις πρώτες εικόνες από την εκπομπή, βλέπουμε μια κλασική σκαλέτα εκπομπής μεσημεριανής μορφής με σχολιασμό των τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως το GNTM και το The Voice που απασχόλησαν στο ξεκίνημα την εκπομπή. Μάλιστα, ο Λιάγκας και οι συνεργάτες του φάνηκαν να μην διστάζουν να σχολιάσουν με ειλικρίνεια θέματα που αφορούν και το ίδιο το κανάλι τους.

Στο καλωσόρισμα του προς τους τηλεθεατές, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Καλησπέρα! Λέμε καλησπέρα μετά τις 12:00. Τι να σας πω τώρα; Να σας πω καταρχήν ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό εδώ! Είμαι χαρούμενος που όλο αυτό εδώ μου συμβαίνει στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου συμβαίνει με εσάς τους τέσσερις.

Συνήθως στις εκπομπές κάνουμε προγραμματικές δηλώσεις. Επειδή κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση, θέλω να σας πω ότι αυτό που θα δείτε σήμερα, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα δείτε μετά από μερικές εβδομάδες. Οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί και εξελίσσονται. Αυτό που εύχομαι είναι να το ευχαριστηθούμε εμείς, να το ευχαριστηθείτε εσείς και σίγουρα η εκπομπή μετά από μερικές εβδομάδες θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που θα δείτε σήμερα».


Keywords
Τυχαία Θέματα