Γιάννης Πάριος: Λογομάχησε με τον Δήμαρχο Νεάπολης Συκεών- Ο λόγος του καβγά τους μπροστά σε κόσμο

13:28 11/9/2019 - Πηγή: People

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε χθες στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών κατά τη διάρκεια συναυλίας του Γιάννη Πάριου με τον ίδιο τον τραγουδιστή να έρχεται σε λογομαχία με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. Αφορμή στάθηκε η διακοπή της συναυλίας του ερμηνευτή λόγω βροχής.

Το θέατρο είχε κατακλίσει πλήθος κόσμου που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να απολαύσει τον καλλιτέχνη. Μάλιστα η συναυλία ξεκίνησε και με κάποια καθυστέρηση καθώς υπήρχαν

ουρές στα εκδοτήρια που έπειτα από ένα σημείο σταμάτησαν να δίνουν εισιτήρια στον κόσμο. Η  συναυλία του Γιάννη Πάριου όμως έμελλε να διαρκέσει μόνο μια ώρα.

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης. Όταν ο τραγουδιστής τον είδε να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ωστόσο έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

Αν και η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα. Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε το δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε». Εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να ρωτάει τον κ. Δανιηλίδη αν έκοψε το ρεύμα, με τον ίδιο να πλησιάζει την σκηνή και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, όταν τον ρώτησε ξανά γιατί έκοψε το ρεύμα. «Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας με τη συναυλία να λαμβάνει τέλος.

Δείτε το βίντεο με τη λογομαχία του μεγάλου καλλιτέχνη και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών

Keywords
Τυχαία Θέματα