Η Kit Kat κυκλοφορεί πλέον και σε έκδοση για δυνατούς πότες

18:35 27/9/2019 - Πηγή: People

Από το 1930 που ξεκίνησε τη διαδρομή της στην αγορά και την παρουσία της στα σπίτια, η Kit Kat έχει περάσει από διάφορα στάδια εμφάνισης και γεύσης. Η πιο πρόσφατη αλλαγή της ήταν με τη ροζ σοκολάτα, την ruby. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν νέες ποικιλίες, οι οποίες θα μπορούν να ικανοποιήσουν κι αυτούς που θέλουν να πίνουν.

Kit Kat με τζιν/τόνικ, Kit Kat με ουίσκι και τζίντζερ είναι δύο επιλογές για

αυτούς που θα ήθελαν να έχουν λίγο περισσότερο αλκοόλ στη ζωή τους, χωρίς να τους κρίνουν οι γύρω τους που μπορεί να πίνουν στις 10 το πρωί.

Για τους πιο κλασικούς Βρετανούς, υπάρχει η Kit Kat με τσάι Earl Grey, αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι συνδυασμοί που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα John Lewis και στο Chocolate Story στο Γιορκ. Οι συγκεκριμένες ποικιλίες χαρακτηρίζονται ως premium, ενώ υπάρχει και μία με χρυσό φύλλο.

Wooohooo! Are you ready to Create Your Break? https://t.co/jEy7Hx3T6v

— KitKat Chocolatory (@KKChocolatory) September 24, 2019

Για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει και πιο extreme μίξεις, υπάρχει η ιστοσελίδα www.kitkatchocolatery.co.uk που θα λανσαριστεί στο τέλος του χρόνου κι εκεί θα βρίσκονται πάνω από 1.500 συνδυασμοί με τα πιο περίεργα υλικά να είναι τα ροδοπέταλα και η κηρήθρα.

KITKAT Chocolatory – Are you ready for a new break experience? pic.twitter.com/jnvJPTShwf

— KitKat Chocolatory (@KKChocolatory) September 23, 2019

Φυσικά, δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν τους πιονέρους της Kit Kat Ιάπωνες που έχουν στις πιο ευπώλητες ποικιλίες τους αυτή με το wasabi.

Keywords
Τυχαία Θέματα