Η Apple ανακοίνωσε πότε θα είναι «στον αέρα» το Apple TV κι έχει πολύ χαμηλή συνδρομή

10:04 11/9/2019 - Πηγή: People

Ήγγικεν η ώρα. Το συζητούσαμε από τις αρχές του έτους, το περιμέναμε πως και τι. Μετά τη Disney που ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες το πότε θα κυκλοφορήσει η δική της πλατφόρμα, το Disney+, με τις σειρές και τις ταινίες, ήρθε κι η ώρα του Apple TV για να μπει στο μονοπάτι του streaming και της νέας εποχής απόλαυσης τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου.

Στο event που έγινε χθες για να ανακοινωθούν τα νέα

μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν, ο CEO Τιμ Κουκ έκανε και την παρουσίαση του Apple TV που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ με μηνιαία συνδρομή στα 5 δολάρια.

Μάλιστα, ο Κουκ ανακοίνωσε και 9 τίτλους πρωτότυπων προγραμμάτων που θα κυκλοφορήσουν με τα 3 πρώτα επεισόδια τους την πρώτη κιόλας μέρα.

Το The Morning Show με Άνιστον, Γουίδερσπουν και Στιβ ΚαρέλΤο See, ένα δραματικό θρίλερ με τον Τζέισον ΜομόαΤο Dickinson, μια κωμική ταινία για την Έμιλι Ντίκινσον με πρωταγωνίστρια την Χέιλι ΣτάινφελντΤη σειρά For All Mankind από τον δημιουργό του Battlestar Galactica που μας μεταφέρει στο διάστημαΜια σειρά με την Όπρα ΓουίνφριΤο Helpsters, μια spinoff σειρά από το Sesame StreetΈνα παιδικό σόου το GhostwritersΜια animation σειρά με τίτλο Snoopy In SpaceΜια σειρά ντοκιμαντέρ που αγόρασε η Apple στο Φεστιβάλ Βενετίας, το Elephant QueenΑυτές οι σειρές έχουν ολοκληρωθεί και η Apple θα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο την εβδομάδα, πέραν των τριών πρώτων που θα είναι διαθέσιμα εξ αρχής, ενώ σε κάποιες θα ακολουθήσει την πεπατημένη του release ολόκληρης της σεζόν.

Ο Τιμ Κουκ ανακοίνωσε και τα επόμενα project με την ταινία A Banker με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Άντονι ΜακΚί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα, αλλά και το Servant του Σαϊαμαλάν. Να αναφέρουμε πως ο Άντονι ΜακΚί είναι πολυθεσίτης στις streaming πλατφόρμες, αφού τον είδαμε στο Black Mirror του Netflix, ενώ θα έχει και τη σειρά Falcon and the Winter Soldier στο Disney+.

Το Apple TV θα είναι διαθέσιμο μέσω του Apple TV App σε όλες τις Apple συσκευές, αλλά θα χρειαστεί πρώτα η αναβάθμιση του iOS σε 12.3. Για να προσελκύσει περισσότερο κοινό, η Apple ανακοίνωσε πως για όποιον αγοράσει μία συσκευή θα έχει δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο, ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρχει η πρώτη εβδομάδα δωρεάν. Επιπρόσθετα, θα είναι διαθέσιμη και στις τηλεοράσεις ανταγωνιστών, όπως της Samsung και του Amazon Fire.

Επίσης, η Apple είναι πολύ πιο προχωρημένη σε επίπεδο μεταφράσεων, αφού θα έχει μετάφραση σε 40 γλώσσες και περιγραφή για κωφούς.

Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα και για offline προβολή με το feature του download που έχει και το Netflix.

Κάπως έτσι, ο χάρτης στο streaming διαμορφώνεται ως εξής μέχρι στιγμής: Netflix με συνδρομή από 8-12 ευρώ, Disney+ με άγνωστη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα αφού θα έρθει στην Ελλάδα προς το καλοκαίρι του 2020, Apple TV με συνδρομή στα περίπου 4 ευρώ και το Amazon prime με συνδρομή 3 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και 6 ευρώ για τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα