Η Τζένιφερ Λόπεζ σε συζητήσεις για να κάνει το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl

09:44 11/9/2019 - Πηγή: People

Δουλειές με φούντες έχει το τελευταίο διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ. Έχοντας βάλει για λίγο ένα stop στις μουσικές της ασχολίες, αυτές τις μέρες προωθεί τη νέα της ταινία Hustlers, που κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο.

Παράλληλα με αυτό όμως, ο ατζέντης της συζητάει με τους υπεύθυνους προγράμματος του Super Bowl που θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου του 2020, ώστε η JLo να είναι το μεγάλο όνομα στο καθιερωμένο σόου

του ημιχρόνου.

Όπως αναφέρει το US Weekly, ο φετινός μεγάλος τελικός θα γίνει στο Μαϊάμι, μια περιοχή που συνάδει με τα γούστα της Λόπεζ κι ένα μέρος με συναισθηματική αξία, αφού εκεί πήγε κολέγιο ο Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η Λόπεζ παρουσιάζεται να θέλει πολύ να συμβεί αυτό και θα είναι απίθανο να μην προχωρήσουν σε συμφωνία, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο hot ονόματα της αμερικανικής σκηνής θεάματος.

Να θυμίσουμε πως στο Super Bowl Halftime του περασμένου Φεβρουαρίου ήταν οι Maroon 5 που τραγούδησαν και δέχτηκαν κριτική μάλιστα, καθώς ήταν στην επικαιρότητα το ζήτημα του Κόλιν Καπέρνικ και της μεγάλης κίνησης κατά του ρατσισμού και του Τραμπ με το γονάτισμα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα