Γνωστή beauty blogger βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε βαλίτσα

15:25 29/7/2019 - Πηγή: People

Μια απίστευτη δολοφονία έλαβε χώρα στη Μόσχα, με τις Ρωσικές αρχές να εντοπίζουν τη σορό της  εντυπωσιακής beauty blogger, της Ekaterina K. Οι αρχές εντόπισαν τη σορό της μέσα σε βαλίτσα, στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail ο δράστης της είχε κόψει τον λαιμό της 24χρονης, της οποίας το άψυχο σώμα έφερε αρκετές μαχαιριές.

Η αποκάλυψη έγινε όταν οι γονείς της 24χρονης ενημέρωσαν τις Αρχές καθώς είχαν αρχίσει να ανησυχούν από τη στιγμή που η κόρη

τους σταμάτησε να απαντά σε οποιαδήποτε κλήση τους.

Πέντε μέρες πριν εντοπιστεί το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας η ίδια βρισκόταν για διακοπές στην Κέρκυρα από όπου έκανε και το τελευταίο της πόστ, στις 22 Ιουλίου.

Η Αστυνομία διερευνά την ερωτική της ζωή. Πρόσφατα η 24χρονη είχε χωρίσει με έναν 32χρονο, αλλά είχε ξεκινήσει ήδη σχέση με έναν μεγαλύτερό της.

Σχετικά με την καριέρα της, η 24χρονη είχε συγκεντρώσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περισσότερους από 80.000 ακολούθους ενώ παράλληλα με τις δραστηριότητές της στα social media, η Ekaterina K εργαζόταν και σε νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα