Της αφαίρεσαν τον τίτλο ομορφιάς, λόγω προσβλητικών tweets: Τώρα η 20χρονη συμμετέχει στη νέα καμπάνια του Τραμπ

14:00 29/7/2019 - Πηγή: People

Από την Kathy Zhu αφαιρέθηκε ο τίτλος της Μις Μίσιγκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω προσβλητικών και ανάρμοστων σχολίων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ενώ η 20χρονη πρόκειται να συμμετέχει στη νέα καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ για το 2020, κάτι το οποίο ανακοίνωσε η επίσημη ομάδα του προέδρου πριν από λίγες ημέρες.

Η Zhu, η οποία γεννήθηκε στην Κίνα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ

όταν ήταν μόλις 5 ετών, δέχθηκε ένα email την προηγούμενη εβδομάδα από την υπεύθυνη των καλλιστείων στην πολιτεία του Μίσιγκαν, το οποίο την ενημέρωνε πως «ο τίτλος της χρειάστηκε να ανακληθεί καθώς οι λογαριασμοί της στα social media περιλαμβάνουν προσβλητικό και ακατάλληλο περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες και τις συνθήκες του οργανισμού.»

View this post on Instagram

RUM.

A post shared by Kathy Zhu (@katzhux) on Mar 29, 2019 at 9:42pm PDT

Τα posts της 20χρονης αναφέρονταν στην τάση που έχουν αποκτήσει οι συνομήλικες της να δοκιμάζουν χιτζάμπ ως αξεσουάρ αλλά και στη βία που ασκείται στους μαύρους.

«Υπάρχει ένας χώρος που μπορείς να δοκιμάσεις χιτζάμπ στο πανεπιστήμιο μου. Δηλαδή τώρα μου λέτε ότι πλέον είναι ένα αξεσουάρ μόδας και όχι κάτι με θρησκευτική σημασία; Ή απλά προσπαθείτε να κάνετε τις γυναίκες να συνηθίσουν την πίεση που τους ασκεί το Ισλάμ;»

Ενώ το άλλο tweet της που ενόχλησε ιδιαιτέρως ήταν το ακόλουθο: «Το γνωρίζατε ότι η πλειοψηφία των θανάτων μαύρων προξενούνται από άλλους μαύρους; Φτιάξτε πρώτα τα πράγματα μέσα στη δική σας κοινότητα και μετά κατηγορήστε άλλους.»

Μετά από την ανακάλυψη αυτών των tweets η οργάνωση “Miss World America” απαίτησε από την Kathy Zhu να αφαιρέσει κάθε αναφορά των καλλιστείων από τα social media της συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών της με το στέμμα της Μις Μίσιγκαν.

Η 20χρονη ωστόσο μοιάζει να μην έχει ενοχληθεί καθόλου από αυτή την εξέλιξη «Χαίρομαι που αυτή η ιστορία έγινε γνωστή καθώς αυτό έχει να κάνει με κάτι παραπάνω από έναν απλό διαγωνισμό ομορφιάς. Αυτό έχει να κάνει με τις προκαταλήψεις που έχουν οι άνθρωποι ενάντια σε αυτούς που έχουν “διαφορετικές απόψεις”».


Keywords
Τυχαία Θέματα