Η «Λαίδη» της Αραβίας

SHOWBIZΗ «Λαίδη» της ΑραβίαςΔευτέρα, Ιούλιος 29, 2019 - 15:15

❱❱ Οι εμίρηδες στρώνουν χαλί από βραβεία στην Αντζελα Δημητρίου και την παρακαλάνε να κάνει συναυλίες στις χώρες του Κόλπου

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Η Αντζελα Δημητρίου είναι η πιο εμπορική Ελληνίδα τραγουδίστρια όλων των εποχών στις αραβικές χώρες και με τη... βούλα! 

Δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε τον τίτλο στα «Biaf Awards», κριτική επιτροπή των οποίων είναι διακεκριμένα

πρόσωπα από τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες του Λιβάνου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και άλλων αραβικών χωρών.

Τη βράβευση, μάλιστα, της Ελληνίδας τραγουδίστριας παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση 80.000.000 Αραβες σε έξι τηλεοπτικά δίκτυα! Ωστόσο, ένα βραβείο δεν είναι αρκετό για μια «λαίδη». Γι’ αυτό θα ξαναπάει!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει προσκληθεί για ακόμη μία φορά στις αραβικές χώρες, τον Μάιο του 2020, προκειμένου να παραλάβει ένα νέο βραβείο, αυτή τη φορά, στη Βηρυτό, για τις πωλήσεις των δίσκων της στις αραβικές χώρες που μετριούνται πλέον σε εκατομμύρια!

Μάλιστα, εδώ και κάποιους μήνες ο Ελληνας τραγουδιστής Στέργιος Λυμπέρης, ο οποίος σαρώνει στις live εμφανίσεις που κάνει στις αραβικές χώρες και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και στους Αραβες, δέχεται πιέσεις με σκοπό η Αντζελα να κάνει μια σειρά συναυλιών εκεί.

Βλέπετε, οι Αραβες είναι... κολλημένοι μαζί της!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τραγούδια της από τον δίσκο «Μαργαρίτες», που κυκλοφόρησε το 1996, καθώς και τα δύο ντουέτα της με τον Ρέμο του Νείλου Amr Diab, «Ana bakhebak Aktar» και «Eleos», έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ ακόμα και σήμερα 23 χρόνια μετά!

Keywords
Τυχαία Θέματα