Γκουίνεθ Πάλτροου: Το πόστερ για το talk show της Goop στο Netflix δίχασε το κοινό

16:20 7/1/2020 - Πηγή: People

Δεδομένου ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου χρησιμοποίησε εξ αρχής την εταιρεία της Goop για να δίνει συμβουλές σε γυναίκες ως προς την αισθητική διαχείριση του αιδοίου τους, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερο promo poster απ΄αυτό που επέλεξε για τη σειρά Goop Lab που θα ξεκινήσει στο Netflix στις 24 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μια σειρά 6 επεισοδίων που θα έχουν τη μορφή talk

show και θα επικεντρώνονται σε προϊόντα της Goop, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία για την αισθητική διαχείριση του γυναικείου σώματος. Μεταξύ άλλων ζητημάτων που θα τεθούν είναι και η γυναικεία ικανοποίηση και αναφερόμαστε στο κομμάτι της λίμπιντο, της ηδονής.

Γι΄αυτό η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσιάζεται να μας προσκαλεί σε μεγαλύτερα βάθη ούσα μέσα σε ένα αιδοίο στην αφίσα της σειράς. «Reach New Depths» γράφει το caption και η ίδια ποζάρει χαμογελαστή σε αυτή τη σχεδόν ψυχεδελική γεωμετρικά εικόνα φορώντας κι ένα φόρεμα ίδιας χρωματικής απόχρωσης με το εσωτερικό του γυναικείου μορίου.

Βέβαια, όπως σωστά επεσήμαναν αρκετοί, το πόστερ θυμίζει έντονα το logo των Looney Tunes, αλλά κρίνοντας από τις θεματικές του Goop Lab, μάλλον ο συμβολισμός αφορά τον πρώτο ισχυρισμό.

Gwyneth Paltrow welcomes you to The Goop Lab on January 24 pic.twitter.com/ZzeEEbAy9L

— See What's Next (@seewhatsnext) January 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα