Η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλάει για τη στιγμή που δάκρυσε στο GNTM 2 και για αυτό που μετάνιωσε από το ριάλιτι

15:58 7/1/2020 - Πηγή: People

Ένα σχεδόν μήνα μετά την αποχώρηση της από το GNTM 2 και 3 εβδομάδες μετά το τέλος του ριάλιτι, η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των ΚουΚου. Εκεί μίλησε για όλη της την παρουσία στο παιχνίδι και εστίασε συγκεκριμένα στον χαρακτήρα που ενδεχομένως έδειξε στο κοινό.

Για πολλούς ήταν μια κοπέλα που ξέφευγε στις εκφράσεις της και ήταν αθυρόστομη. Για άλλους ήταν η πιο ειλικρινής. Η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να δικαιολογήσει τον τρόπο που

συμπεριφέρθηκε και στην ουσία εννόησε πως μετάνιωσε γι΄αυτό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το επεισόδιο που δάκρυσε δεχόμενη μια τρόπον τινά επίθεση από Κέισι και Άννα-Μαρία.

«Όταν βγήκα και είδα το προηγούμενο επεισόδιο που είχαν κάνει μια μικρή αναφορά πάνω σε αυτή την κουβέντα, εκεί έπαθα το πρώτο μου σοκ. Είχε πει η Κέισι κάποια σκληρά λόγια, ότι δε θα δουλέψω σαν μοντέλο ούτε στην Ελλάδα. Με πείραξε πάρα πολύ. Από αυτήν τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μία τεράστια απογοήτευση. Γενικά σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δύο απόψεις.

Όταν είσαι ερασιτέχνης, γιατί να το κερδίσει ένας επαγγελματίας και όταν είσαι επαγγελματίας, γιατί να το πάρει ένας ερασιτέχνης. Καμία άποψη δεν είναι σωστή, αλλά καμία δεν είναι και λάθος. Όταν είδα αυτό που είχαν συζητήσει στο Μιλάνο, έστειλα μήνυμα στην Κέισι. Μου είπε «δεν έχω δικαιολογία, το είπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι». Εγώ εκτιμώ που ήταν ντόμπρα. Ήταν η άποψή της. Ήταν λανθασμένη άποψη; Μπορεί. Ήταν άκομψο, ναι. Με πλήγωσε ιδιαίτερα.

Δε συνηθίζω να κλαίω, οπότε για να κλάψω εγώ είχα λόγο…Με έπιασε το παράπονο. Όταν είσαι τόσους μήνες εκεί, προσπαθείς, είσαι μαζί με κάποιες κοπέλες, προσπαθείτε μαζί, έχετε όλες μαζί νεύρα για κάτι που δεν πήγε καλά στη φωτογράφιση, νιώθεις τον εκνευρισμό του άλλου, ο άλλος νιώθει τις ανησυχίες σου και γίνεται αυτό στο τέλος…

Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω όλον μου τον εαυτό γιατί δεν βολεύει κάποιους. Ή θα με δεχτείς με τα ελαττώματά μου κι εγώ θα προσπαθήσω να μην σε εκνευρίζω είτε αλλιώς κάνουμε υπομονή μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Μιχαλοπούλου, GNTM 2,maria michalopoulou, GNTM 2