Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο του για την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου στον «αέρα» της εκπομπής του

13:57 10/1/2020 - Πηγή: People

Σε ένα μακροσκελές σχόλιο για την απομάκρυνση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής του «Μεσημέρι» στον ΣΚΑΪ προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας και στον απόηχο του περιστατικού που προκάλεσε σάλο με τον άκομψο σχολιασμό σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ.

Ο Λιάγκας μίλησε για τη σχέση του με την Τρυφίδου και για τη συνεργασία τους που μετρά πολλά χρόνια και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή συνήθως τα διεθνή τα έλεγε η Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι μια πολύ περίεργη

χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου.

Ελεάννα Τρυφίδου: Εκτός ΣΚΑΪ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί τη δημοσιογραφία από το Star, κάναμε πολλά χρόνια ραδιόφωνο, μαζί μου σε εκπομπές, αρχισυντάκτρια στην πορεία… Σαν αδελφή μου την έχω την Ελεάννα και το ίδιο με έχει και αυτή, δηλαδή δεν είναι επαγγελματική η σχέση μας. Είναι φιλική, είναι σαν να είναι οικογένειά μου.

Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, διάφορες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενώνονται. Οι ικανοί άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν χάνονται.

Σας προσυπογράφω ότι η Ελεάννα Τρυφίδου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, ένας ικανότατος άνθρωπος που δεν θα πάει χαμένη», είπε ο παρουσιαστής, πριν συνεχίσει στην κανονική ροή της εκπομπής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα