Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψε στον Καναδά και άφησε τον Χάρι να τα βγάλει πέρα με τη βασιλική οικογένεια

13:13 10/1/2020 - Πηγή: People

Και σαν να μην της έλειπε το Brexit, η Μεγάλη Βρετανία καλείται να αντιμετωπίσει και το …Megxit. Αυτό, βεβαίως, δεν φαίνεται να αργεί πολύ, αφού ήδη η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε από τη χώρα.

Αυτό ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, που λέει ότι η δούκισσα του Σάσσεξ επέστρεψε στον Καναδά τρεις μόλις μέρες μετά την επιστροφή της από τις διακοπές των γιορτών στη Μεγάλη Βρετανία.

Και λίγες ώρες μετά τη δημόσια ανακοίνωση με τον Χάρι ότι αποχωρούν από τα βασιλικά καθήκοντα.

>>>

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι άφησε στον Καναδά τον γιο του Άρτσι με τη νταντά του και τη φίλη της Μέγκαν, Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Και η δούκισσα επέστρεψε για το παιδί της, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το πότε και αν θα επιστέψει στο Λονδίνο…

…εκεί, που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Χάρι καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τη οικογένειά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα του Κάρολο και τον αδελφό του Ουίλιαμ, που είναι εξοργισμένοι με την απόφασή του, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι δεν τούς είχε ενημερώσει!

>>>

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είναι οργισμένη – Έμαθε από την τηλεόραση την απόφαση του εγγονού της Χάρι

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ταξιδέψει στον Καναδά και ο Χάρι- ο οποίος ωστόσο θα πρέπει να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, όπου έχει μια επίσημη υποχρέωση στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα