Άγριες Μέλισσες: Ο διασυρμός της Ελένης από τη Θεοδοσία φέρνει ανεξέλεγκτες έχθρες στο Διαφάνι

13:13 10/1/2020 - Πηγή: People

Δύσκολες στιγμές θα ζήσει η Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες» και όχι μόνο εξαιτίας της διαμάχης της με τον Δούκα για το ζήτημα των χωραφιών.

Το αγκάθι στη ζωή της τώρα λέγεται Θεοδοσία, η οποία έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει από το Διαφάνι και κυρίως από την καρδιά του Λάμπρου, τον πρώτο του έρωτα με κάθε τρόπο, ακόμη και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Γι’ αυτό και φροντίζει στις κουβέντες της με τις γυναίκες του χωριού να διαρρεύσει ότι η Ελένη προσπάθησε να ξεμυαλίσει τον Λάμπρο και ότι στάθηκε αφορμή για να φτάσουν στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Όπως

αποκαλύπτει δημοσίευμα του MyTv η Ελένη δεν θα αργήσει να βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο του χωριού, αλλά αυτή τη φορά θα βρει εναντίον της τις γυναίκες.

Όταν οι αδελφές της εξεγείρονται με αυτό το σούσούρο, εκείνη αναγκάζεται να τους αποκαλύψει ότι το κουτσομπολιό έχει βάση και στο άκουσμα αυτής της είδησης, η πρώτη που απογοητεύεται είναι η Ασημίνα.

Σκιές εμφανίζονται για πρώτη φορά στις σχέσεις των τριών αδελφών.

Όμως, η γυναικεία μανία στο χωριό δεν έχει κοπάσει: όταν θα της επιτεθούν και θα την προσβάλλουν δημοσίως, τα πράγματα θα ξεφύγουν χωρίς επιστροφή και τότε θα μιλήσουν τα όπλα.

Τότε είναι και η πρώτη φορά που ο Προύσαλης θα ειδοποιηθεί να συλλάβει την Ελένη…

Keywords
Τυχαία Θέματα