Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση του στα όσα είπε η Ασημίνα και η έντονη διαφωνία στην εκπομπή

14:27 6/12/2019 - Πηγή: People

Στον αστερισμό της Ασημίνας ζει η ελληνική σόουμπιζ, μετά τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του GNTM 2 σε βίντεο στο Instagram. Την Πέμπτη έκανε νέες αναρτήσεις στα stories που αφορούσαν την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο. Η πρώτη ανάγνωση των λόγων της έδειχνε θετική στάση προς τους δύο παρουσιαστές.

Όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν το εξέλαβε έτσι. Διαβάζοντας στην εκπομπή του τα όσα έγραψε η Ασημίνα, στάθηκε στη φράση «από αποτυχία σε αποτυχία» που ανέφερε για τη Ζαρίφη και υποστήριξε

πως είναι μια ειρωνική τοποθέτηση από την Ασημίνα.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα, εξαιρετική ηθοποιός, ταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει κάνει τηλεόραση σε πρώτους και δεύτερους ρόλους. Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω καν πως την λένε και δεν με ενδιαφέρει το όνομά της και να την ειρωνευτεί λέγοντας “από αποτυχία σε αποτυχία…”; Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Στους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς οι ίδιοι».

Την άποψη του παρουσιαστή ενστερνίστηκαν η Τσολάκη και η Πατλάκη, αλλά δεν την ενστερνίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια έντονη διαφωνία. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λιάγκας και η Πατλάκη αναρωτήθηκαν γιατί ασχολούνται με την Ασημίνα, με την δεύτερη να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η Ζαρίφη και ο Σταματόπουλος έχουν παρουσιάσει έργο. Καλό ή κακό, έχουν παρουσιάσει. Αυτή η κοπέλα βγήκε και ξεκατινιάστηκε 4 μήνες σε ένα ριάλιτι».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας, Ασημίνα,giorgos liagkas, asimina