Κατερίνα Καινούργιου: Ο εκνευρισμός της με τις παίκτριες του GNTM – «Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το ψώνιο σας»

13:27 6/12/2019 - Πηγή: People

Φωτιές άναψε στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η ατάκα της Βίκυς Καγιά για τις παίκτριες του GNTM. Θέλωντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά τους, η κριτής δήλωσε: «Μην ξεσυνερίζεστε τα κορίτσια, είναι κλεισμένες 5 μήνες και έχουν τρελαθεί».

Η δήλωση της Βίκυς, λοιπόν, συζητήθηκε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τη Μέγκι Ντρίο- που έχει βρεθεί στο σπίτι του GNTM- να συμφωνεί με την Καγιά τονίζοντας «Τρελένεσαι άνετα!». Και εξήγησε: «Κόβονται πολλές απλές δικές σου συνήθειες»

Η εξήγηση για τις παίκτριες αυτή έκανε την Κατερίνα Καινούργιου

έξαλλη: «Είστε με τα καλά σας; Κόσμος είναι 5 μήνες σε νοσοκομεία, κόσμος φεύγει 5 μήνες στο εξωτερικό για δουλειά χωρίς κανέναν δικό τους χωρίς επικοινωνία, στα καράβια, εσώκλειστος κάπου και μιλάμε για το σπίτι του GNTM που έχουν τα πάντα; 100 μην πω, μην τις χαρακτηρίσω και δε θέλω. Πού πάτε και κλείνεστε εκεί μέσα με δική σας επιλογή και τρελένεστε; Τι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε, ρε Μέγκι; Το ψώνιο σας δεν μπορείτε να διαχειριστείτε»! Και συμπλήρωσε: «Αν δεν σας αρέσει και δεν μπορείτε, να φύγετε»!

Δείτε τη συζήτηση στο video παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Καινούργιου, GNTM – Δεν,katerina kainourgiou, GNTM – den