Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην λίστα του Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές για το 2019

11:34 12/6/2019 - Πηγή: People

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριολεκτικά δεν σταματιέται εντός και εκτός παρκέ! Ο Έλληνας φόργουορντ των Μπακς έχει καταφέρει να γίνει κορυφαίος στο ΝΒΑ και την επιτυχία του αυτή καρπώνεται και… χρηματικά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως βρίσκεται στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για την φετινή χρονιά!

Συγκεκριμένα καταλαμβάνει τη θέση No.26 στην ετήσια λίστα του Forbes, παρουσιάζοντας έσοδα 43,2 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 24,2 είναι

από μισθούς. Οι χορηγίες και οι διαφημίσεις όπως αναλογίζεστε αποτελούν σχεδόν το 50% των εσόδων του.

Στην κορυφή πλέον βρίσκεται ο Lionel Messi, εκτοπίζοντας από την κορυφή τον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας Floyd Mayweather. Σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε το περιοδικό, ο Αργεντινός επιθετικός  κέρδισε 127 εκατομμύρια δολάρια, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του καταλόγου των 100 καλύτερα αμειβόμενων αθλητών του κόσμου.

Ο Cristiano Ronaldo (109 εκατομμύρια δολάρια), ο Neymar (105 εκατομμύρια δολάρια), ο Μεξικανός πυγμάχος, Canelo Álvarez (94 εκατομμύρια δολάρια) και ο Roger Federer (93,4 εκατομμύρια δολάρια), συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα