Γεράσιμος Γεννατάς-Ναταλία Δραγούμη: Θα συγχωρούσαν την απιστία;

23:22 12/7/2013 - Πηγή: People

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα περάσουν μαζί το καλοκαίρι, κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την κωμωδία Το Μήλο. Η Ναταλία Δραγούμη και Γεράσιμος Γεννατάς μιλάνε στο περιοδικό ΟΚ! για το αν θα μπορούσαν να συγχωρήσουν την απιστία.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω συγχωρήσει την απιστία»

Η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε:

«Ξέρω πολλές περιπτώσεις ζευγαριών, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, που η γυναίκα γνωρίζει ότι ο άντρας της έχει παράλληλη σχέση κι εκείνη κάνει τα στραβά μάτια. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Ενδεχομένως να μπορούσα να συγχωρήσω μία απιστία , αν επρόκειτο για ένα μεμονωμένο συμβάν. Μου είχε συμβεί σε παλαιότερη σχέση, όπου το παραδέχτηκε ότι με απάτησε, ύστερη από μεγάλη πίεση από μέρους μου. Παρόλο που αισθάνθηκα προδομένη, έδωσα δεύτερη ευκαιρία στη σχέση».

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Γεννατάς: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ποτέ»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς απάντησε: «Νομίζω, ναι. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Όλα τα πράγματα είναι μέσε στη ζωή μας. Όταν μαθαίνεις ότι σε απατούν, αισθάνεσαι προσβεβλημένος. Και ειδικά στην αρχή, αισθάνεσαι τρομερό πόνο όταν πρέπει να κοιμηθείς με κάποια που σε απάτησε. Αλλά όταν αυτός ο πόνος περάσει και προσπαθήσεις να επιλύσεις το πρόβλημα, αν αυτό που μένει είναι αγάπη και νοιάξιμο, τότε μπορείς να παραμείνεις εκεί. Για πόσο δεν ξέρω. Στη δική μου περίπτωση η σχέση τελείωσε για εντελώς διαφορετικούς λόγους».

The post Γεράσιμος Γεννατάς-Ναταλία Δραγούμη: Θα συγχωρούσαν την απιστία; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα