Άκης Πετρετζίκης: Σχολιάζει την υπόλοιπη ομάδα του Πρωινό mou

20:20 12/7/2013 - Πηγή: People

Είναι νέος, είναι πολύ ωραίος, ξέρει να μαγειρεύει και βγαίνει στην τηλεόραση. Ο Άκης Πετρετζίκης είναι το όνειρο πολλών γυναικών, εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για τη Demy του. Σε συνέντευξή του στο TV Ζάπινγκ, μίλησε για την άλλη «ερωμένη» του, τη μαγειρική αλλά και για την εκπομπή Πρωινό mou.

Διάβασε επίσης: European

Akis: Ο Άκης Πετρετζίκης σε… ευρωπαϊκή διαφήμιση

«Η μαγειρική είναι η απόλυτη ψυχοθεραπεία μου. Με το που ξεκινάω το μαγείρεμα, μπαίνω στη δική μου διάσταση και ξεχνάω ο,τι με προβληματίζει», είπε ο πρώτος Έλληνας Master Chef.

O Άκης Πετρετζίκης παραδέχθηκε ότι την πρώτη χρονιά που συμμετείχε στο Πρωινό mou, το έκανε κάπως καταναγκαστικά, τώρα πια όμως έχει χτίσει μια γερή φιλία με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Διάβασε εδώ: Γιώργος Λιάγκας: Το ραντεβού για το Πρωινό mou και η μετακίνηση σε άλλη ζώνη

Μάλιστα έκανε και το δικό του σχόλιο για καθέναν από την ομάδα: «Η Φαίη (Σκορδά) είναι αυτό που λέμε ψυχούλα. Καθόλου ψωνισμένη ή απόμακρη. Ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι αυτό που βλέπετε. Δεν παριστάνει τον καλό για τα μάτια του κόσμου. Ο Δημήτρης (Ουγγαρέζος) είναι πλέον ο μεγάλος μου αδερφός. Η Σάσα (Σταμάτη) είναι η… Σάσα! Πολύ εντάξει παιδί και ξηγημένη».

The post Άκης Πετρετζίκης: Σχολιάζει την υπόλοιπη ομάδα του Πρωινό mou appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα