Ευρυδίκη Θεοκλέους – Μπομπ Κατσιώνης: Το γαμήλιο άλμπουμ του ροκ ζευγαριού

09:08 9/9/2019 - Πηγή: People

Από τη Ζένια Σώρου

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, η Ευρυδίκη και ο Μπομπ  αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στο πάρτι που ακολούθησε, συγγενείς και φίλοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι, και το People δημοσιεύει φωτογραφίες από τον ροκ γάμο του καλοκαιριού, αλλά και λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη βραδιά.

1 από 12

2 από 12

3 από 12

Sponsored Ad

4 από 12

5 από 12

6 από 12

Sponsored Ad

7 από 12

8 από 12

9

από 12

Sponsored Ad

10 από 12

11 από 12

12 από 12

Τα τελευταία χρόνια, η πιο συχνή ερώτηση που δεχόταν η Ευρυδίκη από τους δημοσιογράφους ήταν «πότε θα παντρευτείτε με τον Μπομπ;». Εκείνη με τη σειρά της γελούσε και ήταν συνήθως αινιγματική στις απαντήσεις που έδινε, αφήνοντας πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Αυτό το ενδεχόμενο έγινε γεγονός την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Και επειδή η Ευρυδίκη παραμένει μια ροκ προσωπικότητα, έκανε έναν γάμο που ταίριαζε τόσο σε εκείνη  όσο και στον γαμπρό. Έναν γάμο που είχε τα απαραίτητα συστατικά: Θετική ενέργεια, αγάπη, μουσική και τραγούδι. Το μυστήριο τελέστηκε στις 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Παιανία. Εκεί έφτασε η Ευρυδίκη συνοδευόμενη από τον γιο της Άγγελο που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ στον γαμπρό την παρέδωσε o πατέρας της, Ντίνος Θεοκλέους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ, η Κική Τσόλκα της Minos  EMI, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Πέγκυ Ζήνα και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος σχεδίασε και το νυφικό της Ευρυδίκης. Ύστερα από το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στη Villa Vravrona, ενώ το λαχταριστό μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και το Δειπνοσοφιστήριον. Η τριώροφη τούρτα είχε στην κορυφή τις φιγούρες των νεoνύμφων, ενώ κατά την είσοδό τους στον χώρο του πάρτι χόρεψαν το «City of stars» από την ταινία La La Land. Η μουσική είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά, καθώς, πέρα από τις μουσικές επιλογές του dj Nikos Konstas, τραγούδησε live η Ευρυδίκη, η μπάντα Picos Apicos & The Pina Coladas, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν το τζαμάρισμα του συγκροτήματος Firewind, με τους Μπομπ Κατσιώνη στα πλήκτρα, Gus G στην κιθάρα, Petro Christo στο μπάσο και Jo Nunez στα τύμπανα. Η μουσική, το κέφι, αλλά και αυτή η απίστευτα θετική διάθεση όλων όσοι παρευρέθησαν στη χαρά του Μπομπ και της Ευρυδίκης κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, με αποκορύφωμα τις βουτιές στην πισίνα του κτήματος γύρω στις 6 το πρωί. «Ήταν μια αξέχαστη μέρα, που θα τη θυμόμαστε όλοι. Η ευτυχία των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Η ατμόσφαιρα θύμιζε συναυλία, ειδικά όταν η Ευρυδίκη έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τραγούδια της που έχουμε αγαπήσει» εξομολογείται στο People ένας από τους καλεσμένους στον γάμο. Να ζήσουν και να είναι πάντα λαμπεροί και ευτυχισμένοι!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα