Έτσι θα είναι τα ξενοδοχεία σε 100 χρόνια από σήμερα

07:09 22/6/2019 - Πηγή: People

Καθώς η τουριστική βιομηχανία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, οι εταιρείες φιλοξενίας, από τις αεροπορικές μέχρι τα ξενοδοχεία, προσπαθούν να παραμένουν πάντα ένα βήμα μπροστά για να ξεχωρίζουν.

Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Hilton κυκλοφόρησε την έκθεση με τίτλο «Checking Into 2119» αποκαλύπτοντας πως θα μπορούσαν να μοιάζουν τα ξενοδοχεία σε 100 χρόνια από σήμερα. Μάλιστα, προσέλαβαν τον μελλοντολόγο Gerd Leonhard για να κάνει τις δικές του υποθέσεις.

«Το 2119 θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για μοναδικές εμπειρίες,

οι οποίες ωστόσο θα είναι πιο εξατομικευμένες από ποτέ», δήλωσε ο Leonhard, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Καθώς η τεχνολογία θα διαμορφώνει τη ζωή μας, θα αναζητάμε για στιγμές που θα θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους (εκτός διαδικτύου), συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων του ξενοδοχείου που θα μας βοηθάνε σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της διαμονής μας.»

Τι σημαίνει αυτό;

Τα δωμάτια των ξενοδοχείων  θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Συγκεκριμένα, στην αρχή θα φαίνονται κενά, πριν μετατραπούν σε εξαιρετικά εξατομικευμένους χώρους. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στο δέρμα τους ενσωματωμένο μικροτσίπ με το οποίο θα μπορούν να ελέγχουν τις ρυθμίσεις του χώρου τους.

Η προστασία του περιβάλλοντος θα αποτελεί προτεραιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ο Leonhard πιστεύει ότι στα μενού/καταλόγους θα υπάρχουν εκλεκτά γεύματα φτιαγμένα από τρισδιάστατη εκτύπωση και ότι τα ξενοδοχεία θα εγκατασταθούν σε άλλους πλανήτες και στις κορυφές βουνών εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα