Πάνος Καλίδης: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη

22:31 21/6/2019 - Πηγή: People

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρω1νό» μίλησε ο Πάνος Καλίδης και η αλήθεια είναι ότι έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή που μέχρι σήμερα αγνοούσαμε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που δεν έχει κάνει με τη σύντροφό του  παρά το γεγονός πως έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά αλλά και το κοινό τους ταμείο.

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε και κάτι που μας άφησε έκπληκτους. Δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία πάσχει

«Ενώ είμαι ευχάριστος, είμαι

καταθλιπτικός. Κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη. Πηγαίνω χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου πριν 11 χρόνια. Συνέπεσε και η περίοδος που κατέβηκα στην Αθήνα για να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ και μου ήρθαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Όλα ήταν ξένα για εμένα. Έπρεπε να αντεπεξέλθω στη στεναχώρια και στην καινούρια ζωή με τη χαρά που έπρεπε να προσφέρω στον κόσμο. Άρχισα να μην κοιμάμαι, να μην τρώω, να μην κάνω σεξ, όλα αυτά που έχει ένας που έχει κατάθλιψη και αναγκαστικά συμβουλεύτηκα γιατρό. Με πήγε ο επιχειρηματίας που δούλευα σε γιατρό γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω στη δουλειά μου. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, γιατί λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας, τα ναρκωτικά πάντα τα φοβόμουν».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα