Επιστρέφει ο δακτύλιος: Οι οδηγίες και τα «τσουχτερά» τα πρόστιμα για τους παραβάτες

10:42 26/9/2019 - Πηγή: People

Με τον καιρό να δροσίζει και τα δρομολόγια των συγκοινωνιών να αποκαθίστανται, μετά το πέρας του καλοκαιρινού προγράμματος, είναι φανερό ότι οδεύουμε πλέον με γοργά βήματα προς τον χειμώνα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την επιστροφή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναφορικά με τα όρια του μικρού δακτυλίου, υπενθυμίζεται ότι αυτά ορίζονται από τις εξής οδούς: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων

– Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Επισημαίνεται, ταυτόχρονα, ότι στις οριακές λεωφόρους και οδούς του μικρού δακτυλίου το μέτρο δεν ισχύει.

Παράλληλα, στις οδούς και λεωφόρους που περικλείονται από τον μικρό δακτύλιο επιτρέπεται μόνο η εκ περιτροπής κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, καθώς και των Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης, με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας τους (μονά – ζυγά).

Υπάρχουν, ωστόσο και ορισμένα οχήματα, τα οποία δεν έχουν περιορισμό στον δακτύλιο, καθώς δεν υπάγονται στις παραπάνω απαγορεύσεις και κυκλοφορούν χωρίς κανένα περιορισμό στον μικρό δακτύλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fortunegreece.com 

Keywords
Τυχαία Θέματα