Εννέα χρόνια Game of Thrones: Τα ρεκόρ που έσπασε η διασημότερη σειρά του κόσμου

22:08 21/5/2019 - Πηγή: People

Η πολυαναμενόμενη όγδοη σεζόν του Game of Thrones ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 1,5 χρόνο αναμονής, και έγινε κατ’ ευθείαν δημοφιλής μεταξύ των θεατών. Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο συντονίστηκαν να δουν το ποιος θα κάτσει τελικά στον Iron Throne, ενώ δεκάδες είναι και τα βραβεία που έχει κερδίσει κατά καιρούς η σειρά.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα ρεκόρ που έχει «σπάσει» το «Game of Thrones» στα εννιά χρόνια προβολής

του.

10. Η μεγαλύτερη σκηνή μάχης

Με τη σκηνή του «Battle Of The Bastards» το Game Of Thrones έσπασε ρεκόρ στην τηλεόραση, με τη μεγαλύτερη γυρισμένη σκηνή που παρήχθη ποτέ. Αυτό το ρεκόρ ξεπέρασε η μάχη «Night Dragons» που έγινε στην όγδοη σεζόν, η οποία χρειάστηκε 55 μέρες για να γυριστεί.

9. Το φινάλε που έθεσε ρεκόρ τηλεθέασης

Η τηλεθέαση για το τελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν ανήλθε στα 19,3 εκατ., κάτι που σύμφωνα με το HBO, αποτέλεσε την αναμετάδοση με τους περισσότερους θεατές στην ιστορία του δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ κατείχε μέχρι πριν λίγο το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, «The Bells», με 18,4 εκατ. θεατές να έχουν συντονιστεί για να το παρακολουθήσουν. Η όγδοη σεζόν της σειράς έχει περίπου 44,2 εκατ. θεατές ανά επεισόδιο, αν συμπεριλάβει κανείς τους «καθυστερημένους» θεατές.

8. Η τηλεοπτική σειρά που κέρδισε τα περισσότερα Βραβεία VES

Στις 2 Φεβρουαρίου 2016, η σειρά του ΗΒΟ είχε λάβει 16 βραβεία από την Visual Effects Society.

Δείτε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα