Αυτές είναι οι μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού

19:40 21/5/2019 - Πηγή: People

Οι σκηνές στους ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους όλης της Ελλάδας στήνονται ήδη ενώ οι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις περιοδείες τους. Από το Ηρώδειο μέχρι το Θέατρο Βράχων και το Βεάκειο του Πειραιά, από την Θεσσαλονίκη

μέχρι την Κρήτη κι από τη Λάρισα μέχρι την Αλεξανδρούπολη όλη η χώρα, σαν μια τεράστια σκηνή, είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τις μουσικές, τα τραγούδια, τους ερμηνευτές και φυσικά το κοινό που διψά για νέες συναυλιακές εμπειρίες.

ΗΡΩΔΕΙΟ

Ορισμένοι από τους σημαντικότερους αλλά και πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού θα περάσουν, το φετινό καλοκαίρι, από τη σκηνή του Ηρωδείου. Άλλοι με όχημα το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο κι άλλοι πάλι στο πλαίσιο μουσικών αφιερωμάτων σε μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής θα μοιραστούν με το κοινό τους υπέροχα καλοκαιρινά βράδια, γεμάτα μελωδίες, στο μοναδικό σκηνικό του Ρωμαϊκού Ωδείου, υπό το άγρυπνο «βλέμμα» του Παρθενώνα.

Τρεις ολόκληρες δεκαετίες μετά την παρθενική της εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου η Ελένη Καραίνδρου επιστρέφει, στις 14 Ιουνίου, έχοντας πλέον διαγράψει μια σημαντικότατη διεθνή συνθετική καριέρα. Κεντρικός άξονας του προγράμματος της θα είναι οι συνθέσεις της από το τελευταίο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία ECM, με τίτλο «Tous des oiseaux». Παράλληλα όμως θα παρουσιάσει και παλαιότερες, αγαπημένες συνθέσεις της που «γεννήθηκαν» μέσα από τις συνεργασίες της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, την Τώνια Μαρκετάκη, τη Μαργκαρέτε φον Τρόττα, τον Χριστόφορο Χριστοφή, τον Ζυλ Ντασέν και τον Αντώνη Αντύπα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα