Ελένη Μενεγάκη: Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του Alpha φέρνει η αποχώρησή της – Τι θα γίνει με Τσιμτσιλή και Μελέτη

15:34 29/1/2020 - Πηγή: People

Η ανακοίνωση της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον Alpha προκάλεσε μια σειρά από σενάρια που σχετίζονται με την, κατά πως φαίνεται, αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι υπάρχει η σκέψη η Αντελίνα να αναλάβει τη συγκεκριμένη ζώνη του χρόνου, αλλά το επικρατέστερο σενάριο δεν είναι αυτό.

Η Αντελίνα πάντως θα βρίσκεται σε λίγες εβδομάδες με εκπομπή ακριβώς μετά την Ελένη και πριν τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, κατά τη γνώμη του η Αντελίνα θα «χτιστεί» φέτος από το κανάλι μια σταρ στο πρόσωπο της Βαρθακούρη, ώστε να έχει τα εχέγγυα του χρόνου να αναλάβει τον χώρο που υπάρχει ως τώρα η Ελένη.

Στον Alpha πάντως έχουν ξεκινήσει από καιρό συζητήσεις με τα δυνατά γυναικεία ονόματα σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά που επικαλέστηκε έγκυρη πηγή, όπως τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη. Βάσει αυτών των συζητήσεων, του χρόνου ίσως δεν είναι το μοναδικό τέλος εποχής αυτό της Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Παρουσιάζεται ως οριστικό το τέλος της από τον Alpha – Ενημέρωσε το κανάλι με επιστολή

Είναι πιθανό η Σταματίνα Τσιμτσιλή να τελειώσει από την παρούσα μορφή του Happy Day και να την δούμε να παίρνει την ομάδα της και ένα διαφορετικό κόνσεπτ για να καλύψουν τη ζώνη 13:00-15:00 όπου βρίσκεται η Ελένη. Στο πρόσφατο παρελθόν η Τσιμτσιλή είχε εκφράσει την επιθυμία της, αν αφήσει το κόνσεπτ του Happy Day, να κάνει κάτι πιο κοντά στην ενημέρωση.

Όσο για την πρωινή ενημερωτική-ψυχαγωγική η σκέψη αφορά στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μετά από δύο χρόνια στο late night, παρουσιάζεται να έχει εκφράσει επιθυμία να επιστρέψει στο πρωινό, όπως έκανε στο Star, για το οποίο άλλωστε έχει πει ότι ήταν η καλύτερη της επαγγελματική περίοδος.

Το βέβαιο είναι πως τα σενάρια θα πληθαίνουν διαρκώς όσο προχωράμε προς το τέλος της χρονιάς κι όσο η Ελένη Μενεγάκη δεν θα τοποθετείται για όσα ακούγονται ως προς την δική της επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα