Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνησή της on air ακούγοντας της Λασκαράκη να μιλάει για τον γάμο της

16:44 12/6/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και η κουβέντα ξεκίνησε με την αναφορά στον γάμο της. Η ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά – και ξαφνικά!- με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο τη Δευτέρα του Πάσχα και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Λασκαράκη μ’ ένα συγκινητικό στόρι στο Instagram

της, χωρίς άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο της.

Μέχρι και σήμερα, που «ανοίχτηκε» στην παρουσιάστρια για την υπέροχη αυτή στιγμή που έζησε με τον σύντροφό της και προκάλεσε τη συγκίνησή της.

Η Ελένη την υποδέχτηκε με ευχές («Να είστε ευτυχισμένοι, πολύ καλά κάνατε και μας την σκάσατε. Χαρήκαμε με τη χαρά σας αλλά μας πιάσατε στον ύπνο….») και τη ρώτησε πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν τόσο ξαφνικά και τόσο… κρυφά. Και η Βάσω Λασκαράκη για πρώτη φορά αποκάλυψε το γλυκό παρασκήνιο του γάμου της:

«[Τον κρατήσαμε μυστικό τον γάμο] …Επειδή υπάρχουν παιδιά, έπρεπε να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί, λίγο πιο ήσυχοι. Ήταν αρκετά ήσυχος γάμος. Το είχαμε σχεδιάσει κάπως αλλιώς, ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτός και λίγο προς το καλοκαίρι. Απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και αρχίσει το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε “πάμε” όποτε προλάβουμε, όποτε ραφτούμε… Ο φωτογράφος μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε “εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα”. Και ξαφνικά βαρούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας. Και σε εφτά μέρες στήθηκε… Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Να είναι έτσι όπως το είχα φανταστεί, γιατί δεν είχε ποτέ φανταστεί να το κάνω. Κι όταν το  φαντάστηκα, ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα».

Η Ελένη, όμως, επέστρεψε με μια ακόμα ερώτηση που αφορούσε την τρυφερή της ανάρτηση στο Instagram με την οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και  έλεγε «η αγάπη του φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες της». Η περιγραφή της Λασκαράκη ήταν φορτισμένη συναισθηματικά και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε στο τέλος να κρύψει τη δική της συγκίνηση για την από καρδιάς εξομολόγηση της ηθοποιού:

«Το είχα διαβάσει στο ίντερνετ και το είχα κρατήσει. Και είχα πει ότι αν καταφέρουμε και φτάσουμε ως εκεί θα είναι γιατί εκείνος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονες. Τα πάντα! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, με έναν μαγικό τρόπο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες ότι πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου τότε ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Κι το είχα κρατήσει στο κινητό αυτό το στιχάκι, και όταν πλέον άρχισε να γίνεται γνωστό ότι παντρευτήκαμε και άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο, αναρωτήθηκα “τι να ανεβάσω τώρα;” για να γίνει γνωστό από εμένα και να μην με ρωτάνε άλλο, ήρθε στο μυαλό μου, ότι αυτό τα λέει όλα… ότι η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».

Keywords
Τυχαία Θέματα