Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον γάμο της

13:55 12/6/2019 - Πηγή: People

Η τηλεφωνική φάρσα της Μαρίας Ηλιάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη έγινε η αφορμή για να αρχίσουν να κυκλοφορούν οι φήμες πως η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου  μάλιστα, συνεχίζοντας την πλάκα αποκάλυψε πως θα είναι εκείνη που θα παντρέψει την παλιά της συνεργάτιδα με τον αγαπημένο της Στέλιο.

Την είδηση σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του δηλώνοντας προδομένος που τελικά δεν θα είναι εκείνος ούτε ο γαμπρός αλλά ούτε και ο κουμπάρος.

Όπως

όλα δείχνουν όμως, τελικά θα αργήσουμε να φάμε κουφέτα μιας και η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω μιας ανάρτησής της στο instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών της στις οποίες απεικονίζεται η ίδια να φορά νυφικό και έγραψε με αρκετή δόση χιούμορ: μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not… και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε και ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα, σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους #notmarriedyet.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

…μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα σας ευχαριστω για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους #notmarriedyet

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on Jun 12, 2019 at 3:17am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα