Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια της κόρης της Βαλέριας

12:04 28/1/2020 - Πηγή: People

Την ώρα που εδώ και μερικές ημέρες όλος ο τηλεοπτικός κόσμος ασχολείται με το τηλεοπτικό της μέλλον και έχει ήδη βγάλει φιρμάνι για το τέλος της από τον Alpha και το ταξίδι της στις ΗΠΑ, η Ελένη Μενεγάκη αδιαφορεί και ασχολείται με αυτά που εκείνη θέλει χωρίς να δίνει τροφή για σχόλια, αλλά και χωρίς να αναιρεί όσα λέγονται.

Σήμερα πάντως είναι μια

ημέρα χαράς για εκείνη, αφού έχει γενέθλια η Βαλέρια Λάτσιου, η δεύτερη κόρη της και τρίτο της παιδί με τον Γιάννη Λάτσιο. Με τον Άγγελο Λάτσιο να οδεύει προς τα 18 του και να σχεδιάζει το μέλλον του με σπουδές στο εξωτερικό και τη Λάουρα να έχει φτάσει κιόλας τα 15, η Βαλέρια κι η Μαρίνα είναι τα μόνα που βρίσκονται ακόμα σε παιδική ηλικία.

Η Βαλέρια κλείνει τα 12 της χρόνια και η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Instagram με στιγμιότυπα από τα πρώτα χρόνια της στη ζωή.

«Το κοριτσάκι μου γίνεται σήμερα 12 χρονών!Χρόνια πολλά λατρεμένο κορίτσι! Σε λατρεύουμε» έγραψε η Ελένη στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Το κοριτσακι μου σημερα γινεται 12 χρονων ! Χρονια πολλα λατρεμενο κοριτσι ! Σε λατρευουμε #μαμαΕλενη #τρελαμενημαμα #περηφανημαμα #ευτυχισμενημαμα #ημαμασου #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jan 27, 2020 at 11:02pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα