Ελένη Μενεγάκη: Tο άγχος της με τον Μάκη Παντζόπουλο όταν γέννησε τη Μαρίνα

15:52 2/12/2019 - Πηγή: People

Ήταν τον Μάρτιο του 2015 όταν η Ελένη Μενεγάκη γέννησε το τέταρτο παιδί της, την τρίτη κόρη της τη Μαρίνα. Είναι το μοναδικό παιδί της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Την ημέρα της γέννας της Μαρίνας θυμήθηκε στη σημερινή εκπομπή της η Ελένη, με αφορμή μια είδηση που προβλήθηκε για ένα νοσοκομείο που την περίοδο των Χριστουγέννων στέλνει τα νεογέννητα σπίτι τους μέσα σε χριστουγεννιάτικη κάλτσα.

Η Ελένη Μενεγάκη

ανέφερε στους συνεργάτες της πως η Βαλέρια, η τρίτη σε ηλικία από τα παιδιά, βρήκε μια μνήμη κάμερας με βίντεο και φωτογραφίες από τη γέννηση της μικρότερης. Σε αυτά αποτυπώνεται το άγχος που είχε στην αρχή με τον τρόπο που έδειχναν οι μαίες στον Μάκη Παντζόπουλο τον τρόπο που κρατά ο γονιός το μωρό όταν το πλένει.

«Αυτές οι στιγμές όταν πρωτογεννιέται το μωρό, που κάνει γκριμάτσες μόνο του και χαμογελάει, είναι μοναδικές. Έτυχε την Κυριακή να έρθει το παιδί μου νούμερο τρία και να μου φέρει μια μνήμη. Και μου είπε «κοίτα μαμά τι βρήκα μέσα». Ήταν από το μαιευτήριο, μόλις είχα γεννήσει τη Μαρίνα. Και είχε βίντεο την ώρα που βγήκε, την ώρα που έκλαιγε, την ώρα που την κοιτάζαμε από πάνω. Μάθημα που ήθελε ο μπαμπάς της να μάθει για το πώς πλένεται.

Με είχε εντυπωσιάσει. Φοβόμουν. Εντάξει, εγώ το είχα κάνει πολλές φορές και το έχω με το χέρι. Αλλά έλεγα «Παναγία μου, πολύ χαλαρές αυτές οι μαίες. Δεν έχουν καταλάβει πως είναι άσχετος και δεν έχει ξαναπιάσει μωρό; Κάτσε να είμαι δίπλα εγώ για να βάλω το χέρι άμα χρειαστεί». Αλλά, λέω, αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Ζήστες όλες και τράβα βίντεο, βγάλε φωτογραφίες, τα πάντα».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Μάκη Παντζόπουλο, Μαρίνα,eleni menegaki, maki pantzopoulo, marina