Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/12

Το jumpsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Εύκολο και βολικό δεν χρειάζεται να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες για να το σετάρετε, το μόνο που αρκεί είναι μια τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Για μια πιο statement εμφάνιση αυτό το διάστημα επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα σε λευκό, το πιο πολυτελές

χρώμα που ταιριάζει και το Χειμώνα -ναι, μην το φοβάστε, αφού δεν προορίζεται μόνο για το Καλοκαίρι.

Σε αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια λευκή ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία μόδας BSB με διακοσμητικά κουμπιά στο μπούστο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διάφανες γόβες με κρύσταλλα, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της, με την χωρίστρα στο πλάι.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει κατά καιρούς την λευκή ολόσωμη φόρμα κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα και παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ. Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο look από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Φώτο: Pinterest

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25-29/11

Keywords
Τυχαία Θέματα