Ελένη Φουρέιρα: Η επική αντίδραση όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα dna για την καταγωγή της

15:33 21/5/2019 - Πηγή: People

Η Ελένη Φουρείρα εμφανίστηκε στη φετινή Eurovision και ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό το 2007, καταφέρνοντας να αποσπάσει μερικά από τα καλύτερα σχόλια τα για τη σκηνική της παρουσία.

Μια μέρα πριν από την εμφάνιση της στον τελικό του Σαββάτου και στα πλαίσια μιας προωθητικής ενέργειας του φετινού χορηγού της Eurovision,

η pop star υπεβλήθη σε εξέταση dna με σκοπό να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την εθνική και φυλετική της καταγωγή με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως είναι 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα.

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;» δήλωσε έκπληκτη.

Εκτός από την Ελένη, δυο ακόμη θρύλοι του διαγωνισμού, η Emelie De Forest που κέρδισε το 2013 και ο Verka Serduchka που κατέκτησε τη δεύτερη θέση το 2007, έκαναν την ίδια εξέταση.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις αντιδράσεις τους στο άκουσμα των αποτελεσμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα