Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω ούτε λέξη απ΄όσα είπα για τον Μάρκο Σεφερλή»

14:11 16/10/2019 - Πηγή: People

Η αντιπαράθεση της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται σε δικαστικό επίπεδο, με τον κωμικό να ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ από εκείνη και άλλο τόσο από Τα Νέα που τη φιλοξενούν ως αρθρογράφο. Αιτία αποτέλεσε το άρθρο της όπου μιλούσε για το είδος του θεάτρου που κάνει και το αποκαλούσε trash.

Η λεκτική σύγκρουση είχε φτάσει στο τέρμα της όταν έγινε πέρσι η υπόθεση με το Ζητείται

Ψεύτης, με τον Μάρκο Σεφερλή να βγαίνει στην Ελεονώρα Μελέτη και να ξεσπά εναντίον όσων του έχουν ασκήσει την οποιαδήποτε κριτική, καλόπιστη ή κακόπιστη.

Σήμερα το πρωί η Έλενα Ακρίτα ήταν καλεσμένη στον Γιώργο Παπαδάκη και επανέλαβε την άποψη της, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να την αλλάξει επειδή της ζητάει ο κύριος Σεφερλής 100.000 ευρώ.

«Όταν γράφω κάτι για τον Μάρκο Σεφερλή, που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, και διαστρεβλώνεται αυτό το κάτι…Τώρα με πάει κι αυτός σε αγωγή. Αυτό είναι ένα κόστος ψυχικό και οικονομικό. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως θα χάσω τις δίκες. Συγγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε ‘και’ από ότι έχω γράψει. Συγγνώμη, ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη «trash» είπα εκείνον «trash», ενώ στην ουσία είπα «trash», όντως, το είδος το θεατρικό το οποίο χλευάζει κοινωνικές ομάδες. Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα, ίδια θα είναι η γνώμη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα