Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Θρίλερ με τη σορό του – Αναβλήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου

15:29 21/8/2019 - Πηγή: People

Ένα θλιβερό σκηνικό είχαν να αντιμετωπίσουν χθες το απόγευμα (Τρίτη 20/8) όσοι φίλοι και συνεργάτες του Δημήτρη Λυμπερόπουλου βρέθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, περιμένοντας να τελεστεί η κηδεία του.

Εκεί ενημερώθηκαν ότι η εξόδιος ακολουθία για τον κοσμικογράφο και βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση αναβάλλεται, καθώς δεν είχε βρεθεί κανείς να παραλάβει τη σορό του.

«Η κηδεία

αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή»! Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν…

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Αστυνομία βρήκε κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου και έναν ανιψιό του στην Αμερική και έχουν ήδη ειδοποιηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.

Βάσει νέας ενημέρωσης της  ΕΣΗΕΑ, η κηδεία του δημοσιογράφου θα τελεστεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα