Σκληρό dress code για τη Μέγκαν Μαρκλ: η βασίλισσα Ελισάβετ μισεί με πάθος αυτά τα δύο κομμάτια της ντουλάπας της

15:29 21/8/2019 - Πηγή: People

Από την εποχή που η Κέιτ Μίντλτον έμπαινε για πρώτη φορά στο Παλάτι, ήταν γνωστό ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ μισούσε με πάθος δύο συγκεκριμένα πράγματα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και, φυσικά, η σημερινή Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε ενημερωθεί επ’ αυτού.

Όμως, τώρα ενημερώνεται… σχετικώς και η άτακτη Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία πολλές φορές έχει σπάσει το Πρωτόκολλο και έχει κάνει αρκετά τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές,

χωρίς συνέπειες.

Πλέον, όμως, η Μέγκαν Μαρκλ έχει λάβει προειδοποιήσεις για τα δύο κομμάτια της γκαρνταρόμπας της που πρέπει να ξεχάσει, ειδικά αν βρεθεί στο κάστρο του Μπάλμοραλ, όπου η Βασίλισσα της Αγγλίας περνά τα καλοκαίρια της.

Ποια είναι αυτά; Από τη μία η Βασίλισσα δεν θέλει να βλέπει τζιν παντελόνια. Ειδικά, «σκισμένα» και ξεπλυμμένα. Πρόκειται για ένα τεράστιο «μη», το οποίο δεν διαπραγματεύεται και θεωρεί από τα ιερά και τα όσια του dress code των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Το άλλο αγαπημένο της κομμάτι που για μέρες θα πρέπει να ξεχάσει η Μαρκλ είναι τα πολλά ζευγάρια από πλατφόρμες, με τα οποία έχει εμφανιστεί σε αρκετές πιο casual εκδηλώσεις και τα οποία επίσης θεωρούνται κάτι το απολύτως ακατάλληλο για τις μέρες που θα βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο παλάτι, τη Δούκισσα του Σάσεξ έχουν συμβουλεύσει και για το εξής: στις αποσκευές της θα πρέπει να έχει φροντίσει να στριμώξει και ρούχα σχεδιαστών με καταγωγή από τη Σκωτία, με τα οποία θα πρέπει να εμφανιστεί, τουλάχιστον σ’ αυτές τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της με τη βασιλική οικογένεια στο Μπάλμοραλ.

Είναι, όμως, το κάστρο του Μπάλμοραλ ιδανικό για τις ολιγοήμερες διακοπές ενός νέου ζευγαριού με παιδί, όπως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Express, ο Ηugo Vickers, συγγραφέας, λόρδος του Μπερκσάιρ και καλός γνώστης βασιλικών θεμάτων «το κάστρο διαθέτει περί τα 1000 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και κάποιες ανακαινισμένες πρόσφατα σούιτες στις οποίες θα μπορεί να διαμείνει το ζευγάρι. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για το κατάλληλο μέρος για παραθερισμό για ανθρώπους νεαρούς σε ηλικία», εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα