Jessica Mulroney: Το ξέσπασμα για την κριτική στην κολλητή της Meghan Markle- «Είστε ρατσιστές ψευτονταήδες»

15:29 21/8/2019 - Πηγή: People

Η έντονη κριτική που έχει δεχτεί ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με αφορμή τα πρόσφατα ταξίδια του με ιδιωτικό τζετ, έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό πολλών φίλων του ζευγαριού.

Έτσι, μετά τον Sir Elton John που μ’ ένα tweet που θέλησε να ξεκαθαρίσει για το ταξίδι του ζευγαριού στη Νίκαια της Γαλλίας ότι ήταν μετά

από δική του πρόσκληση και να πάψουν να κριτικάρουν το ζευγάρι, και η κολλητή της Meghan, η στιλίστρια Jessica Mulroney, ξέσπασε στο Instagram για την άδική κριτική που θεωρεί ότι υφίσταται η φίλη της χαρακτηρίζοντας «ρατσιστές» και «ψευτονταήδες» όσους ασκούν κριτική.

Η Jessica ανέβασε στο Instagram της το εξής: «Όταν κάποιος δέχεται άδικη κριτική, τους εγκαλείς. Όταν αυτό το πρόσωπο είναι φίλος σου και η οικογένειά σου, αποκαλείς αυτούς τους επικριτές με το πραγματικό τους όνομα. Ντροπή σας, ρατσιστές ψευτονταήδες», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:  «Τρία χρόνια άδικου μίσους και κακομεταχείρισης. Φτάνει».

View this post on Instagram

3 years of undeserved hate and abuse. It’s enough.

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on Aug 20, 2019 at 5:12pm PDT

Προς υπεράσπιση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ έχουν εκφραστεί δημοσίως κι άλλοι διάσημοι όπως η Ellen DeGeneres που έγραψε στο twitter της, «η Portia κι εγώ γνωρίσαμε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan στην Αγγλία με σκοπό να συζητήσουμε για τη διατήρηση της άγριας πανίδας. Ήταν και οι δύο πολύ προσγειωμένοι και πολύ συμπονετικοί. Φανταστείτε να δέχεστε επίθεση για ότι κι αν κάνετε, όταν το μόνο που προσπαθείτε είναι να βελτιώσετε τον κόσμο». Αλλά και η Pink που στο δικό της twitter, έγραψε: «Χαίρομαι που βλέπω ότι κόσμος υπερασπίζεται τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ. Ο τρόπος που την αντιμετωπίζουν είναι η πιο ανοιχτή έκφραση bullying, που είχα να δω εδώ και καιρό. Έχει ξεφύγει από τον έλεγχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα