Τα Sephora- ο απόλυτος beauty shopping προορισμός- σε βοηθούν να χαρίσεις τα ωραιότερα δώρα στις φίλες σου φέτος τα Χριστούγεννα

Δώρα. Δώρα. Δώρα. Αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα σου όπως και το δικό μας περιλαμβάνει βόλτες στα καταστήματα με σκοπό να κάνουμε έρευνα για τα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σαφώς θέλεις να τους προσφέρεις κάτι που θα τους κάνει ευτυχισμένους. Εάν ψάχνεις τι να χαρίσεις στις καλύτερες σου φίλες –και φυσικά στον εαυτό σου- που είναι beauty junkies αυτό το κείμενο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι καθώς ανακαλύψαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείς να τους προσφέρεις.

Η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται στον απόλυτο shopping

προορισμό για beauty δώρα. Τα Sephora, τα οποία φέτος σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσεις τον τίτλο της best gift giver. Ο λόγος για τις δύο νέες παλέτες των Sephora, οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν.

Ποιες είναι αυτές;

Η Frosted party dreams παλέτα

Η νέα Frosted party dreams παλέτα των Sephora είναι το δώρο που θα κάνει ευτυχισμένες όλες σου τις φίλες, αλλά και εσένα την ίδια. Γιατί; Περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τα μακιγιάζ σου. Η παλέτα σου προσφέρει μία τεράστια συλλογή από σκιές ματιών, 1 highlighter, 1 ρουζ, 1 bronzer και 1 Cream lip strain (συγκεκριμένα την απόχρωση 13. Marvelous Mauve) για ένα άκρως εντυπωσιακό εορταστικό μακιγιάζ. Η Frosted party dreams παλέτα της SEPHORA COLLECTION περιέχει λοιπόν προϊόντα για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Οι σκιές ματιών σε γήινες αποχρώσεις, αλλά και σε πιο έντονες όπως το μοβ ή οι χάλκινες αποχρώσεις, οι matte και shimmering υφές, οι πούδρες για λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και το creamy lip stain είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι φέτος τις γιορτές. Και ποιο είναι το ακόμα καλύτερο; Μαζί με την παλέτα θα αποκτήσεις και δύο tutorial μακιγιάζ που μπορείς να αντιγράψεις αμέσως.

1/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - FROSTED PARTY DREAMS - EYESHADOWS &FACE POWDERS Sephora Collection 2/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - FROSTED PARTY DREAMS - EYESHADOWS &FACE POWDERS Sephora Collection 3/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - FROSTED PARTY DREAMS - EYESHADOWS &FACE POWDERS Sephora Collection

Η Igloo Palace παλέτα

Η Igloo Palace παλέτα είναι το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα τόσο για εσένα όσο και για όλες σου τις φίλες. Ο λόγος; Μπορείς να βρεις όλες τις αποχρώσεις που έχεις φανταστεί και να δημιουργήσεις άπειρα μακιγιάζ στις φετινές γιορτές. Συγκεκριμένα, αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 109 αποχρώσεις, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 4 επίπεδα εκ των οποίων στο κάθε επίπεδο μπορείς να βρεις 60 σκιές για τα μάτια, 24 lip gloss, 8 κρεμώδη eyeliner, 4 πούδρες για τα φρύδια, 6 highlighters, 3 ρουζ, 3 bronzer και 1 πούδρα smoothing & brightening για να δημιουργήσεις make up looks για κάθε πιθανή περίσταση.

Με αυτή την παλέτα λοιπόν μπορείς να αφήσεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου ελεύθερη ώστε να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις μακιγιάζ τόσο για πρωινές όσο για βραδινές περιστάσεις.

1/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - IGLOO PALACE Sephora Collection 2/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - IGLOO PALACE Sephora Collection 3/3 ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - IGLOO PALACE Sephora Collection

Όλα τα προιόντα θα τα βρεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Sephora, στο www.sephora.gr και στο Sephora Mobile App.

Κάνε follow τα @sephoragreece στα Social Media και subscribe στο κανάλι Sephora Greece στο Youtube για να μάθεις όλα τα νέα και να συμμετέχεις σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣGifts Alert: 9 σετ καλλυντικών που μπορείς να χαρίσεις στην κολλητή σου από τα Sephora φέτος τα Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα