Διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Αττική

11:39 24/6/2019 - Πηγή: People

Διακοπή ρεύματος από νωρίς το πρωί σήμερα στην Ανατολική Αττική. Η ΔΕΗ αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει εκτός της Νέας Μάκρης και η Λούτσα αλλά και το Μάτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γραμμή που φεύγει από την Λούτσα παρουσίασε βλάβη εξαιτίας προβλήματος στον μετασχηματιστή.

Σύμφωνα

με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών Ελλάδας της ΔΕΗ Κώστα Μανιάτη, ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού και αυτός ήταν και ο λόγος που την Κυριακή, μέρα καύσωνα, έμειναν χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές.

Ο κ. Μανιάτης μιλώντας στα «Νέα» αναφέρει ότι από το σύνολο του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ «οι τεχνίτες είναι γύρω στους 2.000 και δεν αρκούν για τη συντήρηση του δικτύου διανομής και την αποκατάσταση βλαβών.

Ιδίως στη θερινή περίοδο για προληπτικούς λόγους πολλοί συνάδερφοι μας μετακινούνται στα νησιά γα την κάλυψη των αυξημένων αναγκών ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις βλαβών» καταλήγει ο κ Μανιάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα