Δέκα μεγιστάνες που δεν θα αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους

19:18 25/7/2019 - Πηγή: People

Πολλοί γονείς πριν φύγουν από την ζωή επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους. Για πολλούς δισεκατομμυριούχους βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν τα παιδιά τους «ξεκρέμαστα», απλά προτιμούν να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

10. Σάιμον Κόουελ – 550 εκατ. δολάρια

Ο μουσικός και τηλεοπτικός παραγωγός που έγινε γνωστός μέσα από τα σόου, «The X Factor», «Britain’s Got Talent», και «America’s Got Talent» έχει δηλώσει σε συνέντευξή

του στο Forbes ότι «Δεν πιστεύω οι περιουσίες πρέπει να μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Η κληρονομιά σου πρέπει να είναι παράδειγμα για τους άλλους».

9. Άντριου Λόιντ Βέμπερ – 1,2 δισ. δολάρια

Ο Βρετανός συνθέτης είπε κάποτε ότι «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε ένα σωρό πλούσια παιδιά και εγγόνια. Νομίζω ότι τα λεφτά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ένας τρόπος για να προωθήσουμε τις τέχνες». «Θα ληφθεί μέριμνα για τα πέντε παιδιά μου, αλλά η περιουσία μου θα διατεθεί για καλλιτεχνικά προγράμματα».

8. Τζόρτζ Λούκας – 6,4 δισ. δολάρια

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τζορτζ Λούκας υπέγραψε να δώσει στα ιδρύματα του Γκέιτς και του Μπάφετ τουλάχιστον το ήμισυ της περιουσίας του όταν πεθάνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα