Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael – «Έσπασε» το σπίτι που συζούσαν

16:54 25/7/2019 - Πηγή: People

Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τη μέρα που ο George Michael έφυγε από τη ζωή, ο  Fadi Fawaz, ο τελευταίος σύντροφός του φαίνεται πως ακόμη δεν έχει μπορέσει να δεχτεί το γεγονός πως ο τραγουδιστής δεν τον συμπεριέλαβε στη διαθήκη του.

Συγκεκριμένα στη διαθήκη του ο George Michael μεταξύ άλλων, άφηνε την έπαυλη στην οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια με τον Fawaz, στην αδερφή του, χωρίς δε, να κάνει καμία αναφορά στον 46χρονο κομμωτή.

Από τότε ο Fawaz και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή.

Το

βράδυ της Τρίτης μάλιστα , σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph,  οι αστυνομικοί βρήκαν τον κομμωτή Fadi Fawaz να στέκεται όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, αξίας 5 εκατ. βρετανικών λιρών, ενώ φώναζε πως δε θέλει να φύγει από το σπίτι, όπου διέμενε με τον τραγουδιστή.

Οι Αρχές, όπως ήταν φυσικό, τον συνέλαβαν και επιβιβάστηκαν μαζί του σε βανάκι της αστυνομίας που τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τρίτης.

Ο 46χρονος άνδρας παρέμενε υπό κράτηση ως το βράδυ της Τετάρτης.

Όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ο Fadi Fawaz είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, καθώς είχε σπάσει τζάμια και σωληνώσεις.

«Εξαιτίας της ζημιάς εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε πως είχε παρατηρηθεί διαρροή νερού.

«Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου» συνέχιζε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα