Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για πρώτη φορά για τη συνάντησή της με τον Πάολο Σορεντίνο και συγκινεί

18:04 25/7/2019 - Πηγή: People

Πόσοι γνώριζαν ότι η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δική της εταιρεία παραγωγής στη Νέα Υόρκη και τα πάει σούπερ; Γιατί δεν θέλει να κάνει «ελληνική τηλεόραση» ή τουλάχιστον όχι, αν αυτό που θα παρουσιάζει δεν συμφωνεί με το όραμά της;

Πώς αντιδρά, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενε και ποιες γυναίκες θαυμάζει; Τι σκέφτεται, όταν της προτείνουν μόνο ρόλους «ωραίας»; Η Τόνια Σωτηροπούλου, καλεσμένη

του Δημήτρη Αργυρόπουλου και του Utopia Talks μίλησε για όλα εκείνα στα οποία ποτέ κανείς δεν μπήκε τον κόπο να τη ρωτήσει, αλλά και για τα ταξίδια της, το δικό της «ζεν» και τη φιλοσοφία ζωής που δεν της επιτρέπει να μένει δέσμια σε καταστάσεις που δεν την εξελίσσουν. Μάλιστα, για πρώτη φορά αποκαλύπτει το κάστινγκ που έκανε για τον Πάολο Σορεντίνο και την ταινία του «Youth» και μιλά για το παρασκήνιο που την έκανε να βλέπει διαφορετικά την απόρριψη στη ζωή της.

Ο διαλογισμός, η ζωή με τον σύντροφό της, η υποκριτική και  ο λόγος που δεν την έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κάποιο ελληνικό σίριαλ, όλα σε μια αποκαλυπτική κουβέντα στο video που ακολουθεί.


To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Όλη την εβδομάδα από τις 9 μέχρι τις 14 Ιουλίου οι επισκέπτες του Utopia είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς θα κάνουν ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς να φοβούνται για την ασφάλεια του σπιτιού τους ελέγχοντας τα πάντα από το κινητό τους. Η iStorm σε συνεργασία με τη Somfy σε ένα μοναδικό event στο Utopia έδειξε πώς μπορεί το Smart Security για το σπίτι σας να γίνει μέσω του iPhone σας. Οι tech experts της iStorm βρίσκονταν στο installation του Utopia και έδειξαν σε όσους βρέθηκαν εκεί live τις κάμερες Somfy, το home alarm και όλες τις δυνατότητες του συστήματος ασφαλείας με κάμερες Somfy που λειτουργεί μέσω του iPhone και του app. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Keywords
Τυχαία Θέματα