Δέκα διάσημοι του εξωτερικού με ελληνική καταγωγή

19:12 27/12/2019 - Πηγή: People

Με αφορμή την σημερινή τιμητική πολιτογράφηση του Tom Hanks από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συγκεντρώσαμε σε μία λίστα και σας παρουσιάζουμε δέκα διασημότητες του εξωτερικού με ελληνική καταγωγή. Πολλούς που δε γνωρίζατε, τους καταλάβατε από τα ελληνικά τους επώνυμα ή από διάφορα μικρά στοιχεία που καταμαρτυρούν την καταγωγή τους.

Ο γνωστός αστέρας του Hollywood που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, είναι λάτρης της Ελλάδας,

έχει παντρευτεί με Ελληνίδα και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο. Εδώ και πολλά χρόνια ο Αμερικανός Τομ Χανς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

10. Hugh Jackman

Ο διάσημος ηθοποιός Χιού Τζάκμαν είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ωστόσο έχει ελληνική καταγωγή. Συγκεκριμένα ο προπάππους του, του οποίου το επώνυμο ήταν Μπέλλας καταγόταν από την Ίο. Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, αλλά όχι το νησί των Κυκλάδων.

9. Billy Zane

Ο Billy Zane είναι ελληνικής καταγωγής. Είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του στον διάσημο «Τιτανικό». Το επίθετο του ήταν Τζανετάκης. Όμως οι παππούδες του μετανάστευσαν στην Αμερική κι άλλαξαν το όνομα σε Ζέιν. Έχει ρίζες από την Μάνη και την Χίο.

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα