Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Στέλιο Ρόκκο

18:52 27/12/2019 - Πηγή: People

1 από 4Στέλιος Ρόκκος: Κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και τραγουδά το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδιακαι ρουμπίνια» και το «Καραβάνι», νιώθεις πως κάνεις εξομολόγηση περασμένες δώδεκα. Λίγοι έχουν τραγουδήσει τον έρωτα όπως εκείνος. Στα 54 του δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του».

2 από 4Δημήτρης Καταλειφός: Σαρανταπέντε χρόνια ηθοποιός. Φέτος, παίζει στον «Θάνατο του Εμποράκου». Για το αύριο σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα διάλειμμα από αυτό που αγαπά περισσότερο, το θέατρο.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, μιλά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κάπως, αναγκαστική απόφαση.

3 από 4Ελένη Κοκκίδου: Ύστερα από μια δεκαετία, επιστρέφει με τον συγκλονιστικό ρόλο της Πανωραίας στην παράσταση Η Γυναίκα της Πάτρας, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με το τηλεοπτικό της ταίρι στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Η Ελένη Κοκκίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής στο People.

Sponsored Ad

4 από 4Thai Rules: THAI RULES!To Pink Elephant στην Αθήνα μάς μυεί στα μυστικά της ταϊλανδέζικης κουζίνας με δύο λαχταριστές συνταγές.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα