Χοακίν Φίνιξ: Έφυγε εξοργισμένος από συνέντευξη – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Warner Bros για να ηρεμήσει

16:25 21/9/2019 - Πηγή: People

Εξοργισμένος και επιπλήττοντας δημοσιογράφο της Telegraph αποχώρησε από την αίθουσα και κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τον κινηματογραφικό Joker, ο Χοακίν Φίνιξ.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Warner Bros για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και για να επιστρέψει στη συνέντευξη ο ηθοποιός σχεδόν μία ώρα μετά το φραστικό επεισόδιο, ωστόσο, η παραγωγή σε συνεννόηση με την εφημερίδα είχαν αποφασίσει να μην επαναληφθεί η ερώτηση που ο Φίνιξ βρήκε βαθιά απρεπή και προβοκατόρικη.

Τι τον ρώτησαν όμως, προκαλώντας του τέτοιον εκνευρισμό;

Η ερώτηση του δημοσιογράφου αφορούσε το κατά πόσο συγκεκριμένες σκηνές της ταινίας θα μπορούσαν να εμπνεύσουν πράξεις βίας και στην πραγματική ζωή.

Joker: Υπέροχος, ανατριχιαστικός, σέξι Χοακίν Φίνιξ στο 2ο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

«Θα μπορούσαν τελικά αυτές οι σκηνές να καταλήξουν να εμπνέουν ακριβώς το είδος των ανθρώπων το οποίο περιγράφει, με πιθανότατα τραγικά αποτελέσματα;», ήταν η ακριβής διατύπωση που έκανε τον ηθοποιό να σηκωθεί από τη θέση του, να επιπλήξει αυστηρά τον δημοσιογράφο και να βγει από τον χώρο.

Για την ακρίβεια, ο Ρόμπι Κόλιν, ρωτήθηκε σε αυστηρό τόνο από τον Φίνιξ γιατί του έκανε αυτή την ερώτηση, τι ακριβώς εξυπηρετεί μια τέτοια απορία και ήταν το ύφος του τέτοιο, όπως περιγράφεται, που όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα πάγωσαν από την αντίδραση και τον αυστηρό τόνο του ηθοποιού.

Αυτομάτως υπήρξε κινητοποίηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και για να ολοκληρωθεί η συνέντευξη με παρέμβαση των ανθρώπων της εταιρείας παραγωγής, που κατάφεραν να πείσουν τον Φίνιξ να επιστρέψει, αφού διασφάλισαν ότι αυτή η ερώτηση δεν θα περιλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο της Telegraph…

Keywords
Τυχαία Θέματα