Μπραντ Πιτ: Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια τον Μπράντλεϊ Κούπερ – «Το χρωστάω σε σένα αυτό, σε αγαπώ»

18:21 10/1/2020 - Πηγή: People

Στα βραβεία του National Board of Review που διεξήχθησαν το βραδυ της Πέμπτης, ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε το δεύτερο βραβείο Β΄Ανδρικού Ρόλου στο 2020, μετά και τη Χρυσή Σφαίρα, και ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, μιας και είχε τη δυνατότητα να ευχαριστήσει ακόμα έναν φίλο και συνάδελφο του.

Στις Χρυσές Σφαίρες ευχαρίστησε τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, με τον οποίο είναι μαζί στην ταινία του Ταραντίνο Once Upon A Time

In Hollywood, στα βραβεία του οργανισμού αυτού που απονέμονται κάθε χρόνο βασισμένα στις προτιμήσεις των ανθρώπων του σινεμά, ο Μπραντ Πιτ είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος του απένειμε το βραβείο.

Ο λόγος είναι ότι πριν μια 20ετία που ο Πιτ είχε μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ, ο Κούπερ ήταν από τους ανθρώπους που του στάθηκαν και τον οδήγησαν στο να αλλάξει ζωή και να δει τα πράγματ αλλιώς.

«Ο Μπράντλεϊ έβαλε την κόρη του στο κρεβάτι και ήρθε εδώ για να με βραβεύσει. Είναι αξιαγάπητος. Χάρη σε αυτόν έγινα και πάλι νηφάλιος και κάθε μου ημέρα είναι πιο χαρούμενη από τότε. Σε αγαπάω και σε ευχαριστώ». Στη συνέχεια οι δυο τους αγκαλιάστηκαν με θέρμη και έγιναν με διαφορά το καλύτερο bromance των φετινών απονομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα