Το Saved By The Bell επιστρέφει και ο Ζακ Μόρις θα είναι στο καστ

17:14 10/1/2020 - Πηγή: People

Από το 1989 ως το 1992 ο Ζακ Μόρις και η παρέα του απασχολούσαν το τηλεοπτικό κοινό πριν χτυπήσει το κουδούνι. Μετά, για μία χρονιά είδαμε το Saved By The Bell College Years που δεν τράβηκε. 25 χρόνια μετά ο Μαρκ-Πολ Γκοσελάαρ θα αναλάβει να τρέχει ως παραγωγός το reboot της σειράς και μάλιστα θα εμφανιστεί και σε τρία επεισόδια.

Το δίκτυο του NCB θέλει κι αυτό να αρχίσει να απλώνεται στην παγκόσμια αγορά και γι΄αυτό το

λόγο τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει την διεθνή πλατφόρμα streaming, το NBCUniversal. Ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι το Saved By The Bell, μια σειρά που ήταν από τις πιο επιτυχημένες εκείνης της τόσο μακρινής εποχής.

Αν και η επιστροφή της πιθανότατα να θυμίζει το reboot του Beverly Hills 90210, ήδη υπάρχει ένας νοσταλγικός ενθουσιασμός στους σημερινούς 40+ που μεγάλωσαν με αυτή τη σειρά. Ο Γκοσελάαρ είναι προς το παρόν ο μόνος από την παλιά φρουρά που έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για το reboot, όπου θα δούμε μια εντελώς νέα παρέα σε high school περιπέτειες, με τον Τζον Μάικλ Χίγκινς να αναλαμβάνει το ρόλο του διευθυντή και την Τζόσι Τόσα να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Saved By, Bell, Ζακ Μόρις,Saved By, Bell, zak moris