Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτηση Μέγκαν – Χάρι

18:21 10/1/2020 - Πηγή: People

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τη λιτή δημοσίευση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, με την οποία έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους ως μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

  

Η 92χρονη απαθανατίστηκε να φεύγει από το Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ, οδηγώντας

το Land Rover της το μεσημέρι της Παρασκευής (10/1), κατευθυνόμενη σε μια εκδήλωση με αρκετούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και ο εγγονός της Πίτερ Φίλιπς. Στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι μουτρωμένη και σκεπτική.

Grim-faced Queen is seen for the first time since Prince Harry announced he and Meghan Markle will quit the Royal Family https://t.co/ANCUU8OeMi

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) January 10, 2020

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η απόφαση του ζευγαριού ελήφθη χωρίς τη γνώση της βασίλισσας, του πρίγκιπα Καρόλου ή του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος έμαθε για την ανακοίνωση μέσα από τις έκτακτες ειδήσεις, το απόγευμα της Τετάρτης (8/1), που άρχισαν μαζικά να εμφανίζονται σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα.

Τα ταμπλόιντ λένε πως η βασίλισσα Ελισάβετ αισθάνθηκε ότι η ξαφνική ανακοίνωση ήταν μια «πισώπλατη μαχαιριά» σε όλη τη βασιλική οικογένεια και τον θεσμό.Περισσότερα εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα