Απόλυτη ντροπή: Ο Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών άρπαξε από τον λαιμό ακτιβίστρια της Greenpeace

16:30 21/6/2019 - Πηγή: People

Σάλο έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο η βίαιη επί7θεση υψηλόβαθμου κυβερνητικού αξιωματούχου της Βρετανίας εναντίον ακτιβίστριας της Greenpeace.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των Συντηρητικών και υφυπουργός Εξωτερικών Μαρκ Φιλντ άρπαξε ακτιβίστρια από τον λαιμό, σχεδόν σέρνοντας την μέσα σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο. Ο λόγος; Όπως είπε, φοβήθηκε ότι η γυναίκα οπλοφορούσε.


Ο Φιλντ, βουλευτής των Συντηρητικών και υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, απαθανατίστηκε

σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση να αρπάζει τη γυναίκα από τον λαιμό, κατά τη διάρκεια δείπνου στο Λονδίνο. Εκεί ήταν και το σημείο συνάντησης ομάδας 40 ακτιβιστών της Greenpeace.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να σπρώχνει μια ακτιβίστρια που περνάει από δίπλα του στο τραπέζι και στη συνέχεια να την αρπάζει από τον λαιμό, για να την οδηγήσει με τη βία έξω από την αίθουσα.

Ο 54χρονος Μαρκ Φιλντ ακούγεται να λέει: «Μπορείτε να οδηγήσετε αυτό το άτομο έξω από εδώ;».

Η Greenpeace κατηγόρησε τον βουλευτή για βίαιη επίθεση, ενώ η αντιπολίτευση έσπευσε να ζητήσει άμεσα την παραίτησή του και αρκέστηκε στο γεγονός ότι ο Φιλντ ζήτησε συγνώμη για τη βίαιη, ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα